Conferentie Kansrijke Taal: inschrijving geopend

13 december 2017

Woensdagmiddag 4 april organiseert Stichting Kansrijke Taal een conferentie voor leerkrachten en leidinggevenden die op hun school met Kansrijke Taal werken. In de Amershof in Amersfoort stellen we de stand van zaken vast: wat is een succes en wat kan beter? 


Het programma staat nog niet geheel vast. Zeker is dat er veel gelegenheid zal zijn om inspirerende praktijk te presenteren en te delen. We vragen alle deelnemende scholen om een filmpje mee te nemen en daarin een aspect van hun Kansrijke Taalonderwijs te presenteren. In de groep of op beleidsniveau. Rinse Dijkstra en Harry Paus van Stichting Kansrijke Taal zullen eigen filmopnamen laten zien. Cissy Verheijen, je kunt wel zeggen de ogen en oren van Stichting Kansrijke Taal, zal vertellen over haar jarenlange ervaringen met Kansrijke Taal.

 

Stichting Kansrijke Taal is wat kleiner is geworden. De middag is ook bedoeld om te verkennen hoe, binnen de financiële en organisatorische mogelijkheden van iedereen, Kansrijke Taal uitgebouwd kan worden en levendig gehouden.

 

Je kunt komen met zoveel collega’s als je wilt. De inschrijving sluit bij 50 personen. Inschrijven kan vanaf vandaag de door het invullen van het inschrijfformulier op deze website. Wil je met meerdere teamleden komen dan kun je ook een e-mail sturen met de namen van de deelnemers. Na aanmelding ontvang je van ons een factuur. Betaal je voor 1 maart dan is de prijs € 32,50 per persoon. Na 1 maart kost de middag € 42,50 per persoon. Deelnemers die buiten het filmpje, die een presentatie houden op de conferentie kunnen kosteloos naar de conferentie (1 persoon per presentatie). Heb je een goed idee voor een presentatie, dan komen we graag met je in contact.  

 

Datum: woensdag 4 april

Tijd:

Inloop: 13.00u. – 13.30u.
Conferentie: 13.30u. – 17.00u.

Locatie

De Amershof

Snouckaertlaan 11 (ca 8 minuten lopen van het station)

3811 MA Amersfoort

www.amershof.nl

 

Inschrijven: 

Via het Inschrijfformulier

 

Of stuur een e-mail naar Monique Hansma

Tijdpad Kansrijke Taal 2.0

1 januari 2019 is Kansrijke Taal 2.0 voor leerkrachten online, inclusief planningsApp. 1 juni 2019 volgt de woordenschatApp. Zie voor het volledige tijdpad en de informatie over de nieuwe interactieve website voor leerlingen en leerkrachten het document Kansrijke Taal 2.0 in pdf-formaat.

Abonneer je op de nieuwsbrief

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan door een e-mail te sturen maar info@kansrijketaal.nl

Spelen met taal

Leuk tussendoor en je leert er ook van: spelen met woorden. Help ons de verzameling niemen, tongbrekers en onderweg gevonden taal uit te breiden. Palindromen van ojbs De Ieme in Veghel.