Trainingen

In het jaar 2017 zijn we intensief aan het werk met een nieuwe opzet van de digitale leeromgeving Kansrijke Taal. Afspraken voor onderstaande meerjarige trajecten Kansrijke Taal schorten we in deze tussenfase even op. Neem contact op voor vragen en ondersteuning op maat.

Taal in basisscholen

Basisschoolteams leren werken met Kansrijke Taal in een traject training en invoering. Daarin wordt een volledig taal- en leesaanbod ingevoerd, vervangend voor taalmethodes, spelling uitgezonderd. Na afronding zijn er diverse mogelijkheden voor een vervolg. Het is ook mogelijk om één van de acht leerlijnen te voeren, of om daarmee te beginnen.

Taal in kinderopvang & peuterspeelzalen

We bieden een in company opleiding Kansrijke Taal voor pedagogisch medewerkers die werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Vergelijkbaar met de opleiding Kansrijke Taal maar meer gericht op borging in de organisatie is het traject training en invoering voor de Kinderopvang en voor peuterspeelzalen.

Workshop

Deelnemers verlaten een workshop Kansrijke Taal met minstens vier lesideeën waarmee ze met hun leerlingen aan het werk kunnen. Ze zijn exemplarisch voor het concept Kansrijke Taal.